Geniet van culinaire creaties

Maak uw keuze uit onze met zorg samengestelde gastronomische menu’s of kies uw gerechten à la carte. Bij alle gerechten wordt een aangepaste wijn- of biertip voorgesteld.

à la carte

VOORGERECHTEN

  • Zes Gillardeau-oesters, de Rolls-Royce der oesters, op ijs  €30
  • Garnaalkroketten met seizoenslaatje en citroen  €19
  • Wildterrine en gebakken ganzenlever, chutney van groene vijgen, kastanjes en toast    €22
  • Kalfszwezerik, zalfje van kweepeer, fondant wortelen en meringues van biet   €24
  • Halve kreeft en kreeftenroomsoep  €34
  • Duo van St-Jacobsnoten in carpaccio en gebakken, preipoeder, clementines en zoetzuur zalfje    €24
  • Vegetarisch: Zwarte rijst met Parmezaan, schorseneren, chips van aardpeer en noten    €17

HOOFDGERECHTEN

  • Zeetongfilets, prei, texturen van bloemkool, zwarte rijst en kreeftenroomsaus    €34
  • Filet van ree, veenbessen, peer, pastinaak en ratte aardappelcrème    €34
  • Fazant, airelles, potimarron, chicon, pomme de terre en Fine Champagne saus   €34
  • Filet Pur Rossini, gebakken ganzenlever, paddenstoelen en aardappelen   €42
  • Vegetarisch: Verse pasta, bospaddenstoelen, chips van aardpeer en truffelsaus   €29
  • Belgische paarden Filet Pur  €32
  • Filet Pure uit Ierland €37
  • Chateaubriand (2 pers) €37 pp
  • Côte à l’os Belgisch Witblauw ( 2 pers) €37 pp
  • + verse frietjes, jonge witloof en tomaat
    Saus naar keuze : bearnaise, archiduc, pepersaus of gebroken pepersaus €3,5
    roquefortsaus  €4,5  Groentenkrans €7

NAGERECHTEN

  • Dame Blanche, huisgemaakt ijs van Madagascar vanille, slagroom en chocoladesaus   €12
  • Rijstpap met Madagaskar vanille, kaneelijs, gel van peren en stukjes kastanjes   €10
  • Streusel met chocolade en noten, sinaasappelgel met Grand-Marnier, clementines en chocolade-ijs met kruiden   €12
  • Pinda-ijs, granité van koffie, meringues met tonkaboon en chocolade ganache  €10
  • Kaasschotel , seizoenchutney en toast €14

lunchmenu

LUNCH  22 november   2022

  • Gemarineerde zalm gravlax/quinoa met kruiden/zoetzure mayonaise/wakamé
  • Kabeljauw/bloemkool/zwarte rijst met parmezaan/kreeftenroomsaus
  • Chocolade-ijs/ crumble/gel van sinaasappel met Grand Marnier/meringues met tonkaboon
  • Middagmenu volgens marktaanbod (op werkdagen van maandag t.e.m. vrijdag van 12u00-14u30)
  • 2 gangen (amuses/voorgerecht / hoofdgerecht OF hoofdgerecht / nagerecht/zoetigheden) €34,50
  • 3 gangen (amuses/voorgerecht / hoofdgerecht / nagerecht/zoetigheden) €39,50

menu CINQ

Menu CINQ

Menu 3 Gangen  55.50 €
  • Kalfszwezerik, zalfje van kweepeer, fondant wortelen en meringues van biet  of
  • Duo van St-Jacobsnoten in carpaccio en gebakken, preipoeder, clementines en zoetzuur zalfje en
  • Zeetongfilets, prei, texturen van bloemkool, zwarte rijst en kreeftenroomsaus  of
  • Filet van ree, veenbessen, peer, pastinaak en ratte aardappelcrème en
  • Streusel met chocolade en noten, sinaasappelgel met Grand-Marnier, clementines en chocolade-ijs met kruiden of
  • Kaasschotel , seizoenchutney en toast (+€6)
Menu 4 Gangen  69.50 €
  • Wildterrine en gebakken ganzenlever, chutney van groene vijgen, kastanjes en toast of
  •  Gillardeau-oesters, de Rolls-Royce der oesters, op ijs

 

kreeftmenu

KREEFTMENU

      77.50 €

  • Koud voorgerecht met kreeft
  • Kreeftenbisque met Armagnac
  • Warm voorgerecht met kreeft
  • Hoofdgerecht met kreeft
  • Dessert naar keuze
    of
    Kaasassortiment  (+€6)

kids menu

KIDS MENU    30 €

  • Kaaskroketten, garnaalkroketten of duo
  • en
  • Kip met appelmoes en frietjes of
  • Vis van de dag, groenten en aardappelpuree of
  • Filet pur, groenten en  frietjes
  • en
  • ijsje

 

 

 

 

 

 

 

 

dranken