Bent u op zoek naar een locatie in Anderlecht voor een familiefeestje, uw meetings en vergaderingen? Bij Resto Cinq kan u in alle rust werken en ontspannen of  dineren met een groep vrienden of familie. U kan er genieten van de unieke gastronomische gerechten.
Resto CINQ stelt graag haar polyvalente zaal CINQ + ter uwer beschikking. Deze stijlvolle zaal heeft een maximale capaciteit van 25 personen en omvat:

Faciliteiten

U kunt gebruikmaken van de nodige faciliteiten zoals, WIFI, een groot plasmascherm met hdmi aansluiting, flipcharts voor presentaties en een Sonos streaming geluidsinstallatie. Hebt u specifiek materiaal nodig? Dan is dit uiteraard steeds mogelijk op aanvraag.
Tijdens uw vergadering, conferentie of feest, serveren wij ontbijt, lunch en diner. Wij stellen graag een menu op maat voor u samen. Voor meer info of een offerte op maat, contacteer ons via 02/5229641 of info@resto-cinq.be.

Reservatie

Wenst u een etentje bij Resto CINQ cadeau te doen, dan stellen wij u graag onze cadeaubon voor. Een origineel geschenk dat zeker in de smaak zal vallen! Of kom gerust zelf langs. Reserveer vooraf uw tafel, dan zetten wij alvast alles voor u klaar.

nl-fr-en