Resto CINQ: een restaurant met een verhaal

Genieten van moderne culinaire creaties in een ongedwongen sfeer. Verfijnde gerechten met aandacht voor de seizoenen. Betaalbaar, vernieuwend, puur. Dat is Resto CINQ.

Met Resto CINQ zetten de kinderen het levenswerk van hun vader Michel verder en dit op een nieuwe locatie, met een vernieuwende blik, een nieuw elan. Het culinaire verhaal van chefkok Jean-Michel Verzele begint dichtbij huis, in de ouderlijke woning in Anderlecht waar zijn ouders toen het restaurant Le Florence uitbaatten. Na zijn middelbare studies legt hij zich toe op het koken en doet waardevolle werkervaringen op bij onder meer Chateau du Mylord, Restaurant Michel en Le Passage. Hij stond ook een aantal jaren als chef aan het fornuis van zijn ouders hun restaurant Le Mas de la Farigoule. Met Resto CINQ, wil hij samen met Jérôme Flamcourt aan zijn zijde, eveneens een jonge gedreven kok, een eigen stempel drukken op de hedendaagse gastronomie. Hun kennis en passie willen ze gebruiken om een creatieve keuken te brengen en dit met de beste producten die elk seizoen brengt.

Gastronomisch en gemoedelijk

U vindt Resto CINQ aan de Lenniksebaan in Anderlecht, in een wijk met de tot de verbeelding sprekende naam 'Vogelenzang'. Daar waar het Pajottenland definitief overgaat in de stad. We bieden er onze klanten een totaalbeleving, met oog voor presentatie en detail. Onze open keuken geeft u bovendien een blik achter de schermen.

Resto CINQ staat voor:

Feestzaal-meetingzaal

Bent u op zoek naar een locatie voor uw vergadering, familiediner of een etentje met een groep vrienden? Voor groepen tot max. 30 personen stellen wij graag onze zaal CINQ+ ter beschikking.

Contact en reservatie

Snuif alvast de sfeer op in onze fotogalerij. Of kom langs om het met eigen ogen te zien. Reserveren kan telefonisch of via ons contactformulier. En bent u tevreden, dan lezen we dat graag in ons gastenboek!

 

nl-fr-en