Geniet van culinaire creaties

Maak uw keuze uit onze met zorg samengestelde gastronomische menu’s of kies uw gerechten à la carte. Bij alle gerechten wordt een aangepaste wijn- of biertip voorgesteld.

à la carte

VOORGERECHTEN

  • Duo Gillardeau-oesters en platte Zeelandse op ijs, azijn met sjalotjes, brood met boter €29
  • Carpaccio van St-Jacobs met pompelmoes en gebakken St-Jacobs, avocado, granny Smith en Harenka eitjes €24
  • Kalfszwezerik, mousseline van wortel met gember, citrusvruchten, passievrucht en jonge ui  €24
  • Tataki van rode tonijn, maïspuree met tandoori, gebakken maïs, popcornpoeder en gebakken gele sla  €19
  • Terrine van ree en gebakken ganzenlever, kastanjes, chutney van peer en pruimen en crumble van peperkoek €17
  • Vegetarisch: Tarwe met parmezaan, zalfje en krokantjes van aardpeer, gebakken schorseneren en nootjes  €17

HOOFDGERECHTEN

  • Molenaarstong uit de Noordzee, verse frietjes, slaatje en tomaten €37
  • Hazenrug, zalfje van pastinaak, appel met kruiden, jonge witloof en veenbessen  €34
  • Halve kreeft ” à la nage”, aardappelcrème, fijn gesneden wortel, selder en prei   €32
  • Zeebaarsfilet, gebakken schorseneren, aardappel met wasabi, jonge raap, coulis van tomaat met basilicum  €27
  • Parelhoen, gebakken pompoen, zalfje van butternut met sinaasappel, krokantjes van pompoenpitten, aardappeltubes en fine Champagne saus €27
  • Filet Pur Rossini, bospaddenstoelen, gebakken ganzenlever en fondant aardappel €34
  • Filet Pur van het paard, jonge gebakken witloof en tomaat, handgesneden verse frietjes €32
  • Vegetarisch: Cannelloni, aubergine, bospaddenstoelen en truffelsaus  €24
  • Ierse Filet Pur (1 pers.) €32
  • Chateaubriand (2 pers.) €32 pp
  • Ribstuk “Belgisch witblauw” 5 weken gerijpt (2 pers.) €37 pp
  • + verse frietjes, jonge gebakken witloof en tomaat
    Saus naar keuze : béarnaise oester €5 of natuur, choron, pepersaus of archiduc €3
    Groentenkrans €7

NAGERECHTEN

  • Dame Blanche, huisgemaakt ijs met Madagaskarvanille, slagroom en chocoladesaus €10
  • Met kruiden gemarineerde Jefkes peer, ijs  en crumble van chocolade,  Amarena kersen en praliné ganache  €10
  • Zandkoekje, citroen-sherry gel, Italiaanse meringue en sorbet citroen met basilicum   €10
  • Sorbet van bloedappelsien, campari, meringue van limoen en roze pompelmoes   €10
  • Kaasschotel geselecteerd door Luc Callebaut, seizoenchutney en toast €14

lunchmenu

LUNCH  27 januari 2020

  • Tartaar van rode tonijn, edamame, zeebessen en komkommer
  • Parelhoen, zalfje van butternut, jonge wortelen en fine Champagne saus
  •  Bramen,  aardbeisorbet en meringues

 

  • Middagmenu volgens marktaanbod (op werkdagen van maandag t.e.m. vrijdag van 12u00-14u30)
  • 2 gangen (amuses/voorgerecht / hoofdgerecht OF hoofdgerecht / nagerecht/zoetigheden) €32
  • 3 gangen (amuses/voorgerecht / hoofdgerecht / nagerecht/zoetigheden) €39

menu CINQ

Menu CINQ

3 Gangen    47€

  •  Tataki van rode tonijn, maïspuree met tandoori, gebakken maïd, popcornpeoder en gebakken gele sla
    of
    Terrine van ree en gebakken ganzenlever, kastanjes, chutney van peer en pruimen, crumble van peperkoek
  • Zeebaarsfilet, gebakken schorseneren, aardappel met wasabi, jonge raap en coulis van tomaat met basilicum
    of
    Parelhoen, gebakken pompoen, zalfje van butternut met sinaasappel, krokantjes van pompoenpitten, aardappeltubes en fine Champagne saus

 

  • Met kruiden gemarineerde Jefkes peer, ijs en crumble van chocolade, Amarena kersen en praliné ganache
  • of
    Kaasschotel geselecteerd door Luc Callebaut (+ €6)

4 Gangen  57€

  • Carpaccio van St-Jacobs met pompelmoes en gebakken St-Jacobs, avocado, granny Smith en Harenka eitjes
    of
    Kalfszwezerik, mousseline van wortel met gember, citrusvruchten, passievrucht en jonge ui

5 Gangen  64€

  • Zandkoekje, citroen-sherry gel, Italiaanse meringue en sorbet citroen met basilicum
    of
    Kaasschotel geselecteerd door Luc Callebaut (+ €6)
  • 3 Gangen €47

    1 Glas aangepaste wijn per gang €21
    1 Aangepast bier per gang €15

  • 4 Gangen €57

    1 Glas aangepaste wijn per gang €28
    1 Aangepast bier per gang €21

  • 5 Gangen €64

    1 Glas aangepaste wijn per gang €35
    1 Aangepast bier per gang €25

kreeftmenu

KREEFTMENU

Verrassingsmenu €69

  • Koud voorgerecht met kreeft
  • Kreeftenbisque met Armagnac
  • Warm voorgerecht met kreeft
  • Hoofdgerecht met kreeft
  • Dessert naar keuze
    of
    Kaasassortiment van “Kaasmeester Callebaut”, Wereldkampioen in 2017 (+€6)
  • 1 Glas aangepaste wijn per gang €35

kids menu

KIDS MENU    € 25

 

  • Kaaskroketten, garnaalkroketten of duo
  • en
  • Kip met appelmoes en frietjes of
  • Vis van de dag, groenten en aardappelpuree of
  • Filet pur, groenten en  frietjes
  • en
  • ijsje

 

 

 

 

 

 

 

 

dranken