Geniet van culinaire creaties

Maak uw keuze uit onze met zorg samengestelde gastronomische menu’s of kies uw gerechten à la carte. Bij alle gerechten wordt een aangepaste wijn- of biertip voorgesteld.

à la carte

VOORGERECHTEN

  • Zes Gillardeau-oesters op ijs, azijn met sjalotjes, brood met boter €30
  • Zalm Gravlax, wakamé algen, venkel en granité van Gin-tonic   €17
  • Halve kreeft, guacamole, burrata, tomaten en sucrine sla  €32
  • Carpaccio van Holstein rund, chorizo, creme van eigeel met truffel en biet   €17
  • Tataki van rode tonijn, soja wok, sesam en pecannoten   €19
  • Vegetarisch: Crottin Chavignol geitenkaas, Granny Smith, knolselder en lavas   €17

HOOFDGERECHTEN

  • Zeeduivel, pastinaak, spruiten, aardappel en truffelsaus  €27
  • Eend, cassis, rode biet, wortel en polenta   €29
  • Filet Pur Rossini, ganzenlever en aardappel  €37
  • Vegetarisch: Cannelloni, aubergines, paddenstoelen en Parmezaan    €25
  • Ierse Filet Pur  €32
  • Paarden Filet Pur  €32
  • Rundsribstuk 8 weken gerijpt – 2 pers   pp €37
  • + verse frietjes, jonge witloof en tomaat
    Saus naar keuze : béarnaise oester €5 of natuur, choron, pepersaus, choron of archiduc €3
    Groentenkrans €7

NAGERECHTEN

  • Nougat-ijs, kastanje, mango en passievrucht   €10
  • Dame Banche, huisgemaakt ijs van Madagascar vanille, slagroom en chocoladesaus   €10
  • Lychee sorbet, framboos, zandkoekjes en rozenblaadjes  €10
  • Nootjes-ijs, praliné, chocolade en crumble   €10
  • Kaasschotel geselecteerd door Luc Callebaut, seizoenchutney en toast €14

lunchmenu

LUNCH  25 september  2020

  • Carpaccio van Holsteinrund, burrata, tomaten en chorizo crumble
  • Eend, jonge maïs, rode biet en polenta kroketten
  • Vanille-ijs, passievrucht gelei en fruit
  • Middagmenu volgens marktaanbod (op werkdagen van maandag t.e.m. vrijdag van 12u00-14u30)
  • 2 gangen (amuses/voorgerecht / hoofdgerecht OF hoofdgerecht / nagerecht/zoetigheden) €32
  • 3 gangen (amuses/voorgerecht / hoofdgerecht / nagerecht/zoetigheden) €39

menu CINQ

Menu CINQ

Menu 4 Gangen  59

  • Carpaccio van Holstein rund, chorizo, creme van eigeel met truffel en biet
  • Tataki van rode tonijn, soja wok, sesam en pecannoten
  • Eend, cassis, rode biet, wortel en polenta
  • Nougat-ijs, kastanje, mango en passievrucht of
  • Kaasschotel geselecteerd door Luc Callebaut, seizoenchutney en toast (+€6)

  • 4 Gangen €59

    1 Glas aangepaste wijn per gang €28
    1 Aangepast bier per gang €21

  • 5 Gangen €64

    1 Glas aangepaste wijn per gang €35
    1 Aangepast bier per gang €25

kreeftmenu

KREEFTMENU

Verrassingsmenu €69

  • Koud voorgerecht met kreeft
  • Kreeftenbisque met Armagnac
  • Warm voorgerecht met kreeft
  • Hoofdgerecht met kreeft
  • Dessert naar keuze
    of
    Kaasassortiment van “Kaasmeester Callebaut”, Wereldkampioen in 2017 (+€6)
  • 1 Glas aangepaste wijn per gang €35

kids menu

KIDS MENU    € 25

 

  • Kaaskroketten, garnaalkroketten of duo
  • en
  • Kip met appelmoes en frietjes of
  • Vis van de dag, groenten en aardappelpuree of
  • Filet pur, groenten en  frietjes
  • en
  • ijsje

 

 

 

 

 

 

 

 

dranken