Geniet van culinaire creaties

Maak uw keuze uit onze met zorg samengestelde gastronomische menu’s of kies uw gerechten à la carte. Bij alle gerechten wordt een aangepaste wijn- of biertip voorgesteld.

à la carte

VOORGERECHTEN

  • Zes Gillardeau-oesters op ijs, azijn met sjalotjes, brood met boter €27
  • Handgesneden rundstartaar , chorizo crumble, gemarineerde biet en pequillos  €17
  • Terrine van huisgemaakte ganzenlever en gebakken ganzenlever, chutney van appel, peer en pruimen, toast en noten  €24
  • Gemarineerde zalm Gravlax met kruiden, kruidentaboulé, humus en zwarte olijven  €17
  • Vegetarisch: Witte asperges, groene asperges gebakken en rauw, poeder van gedroogd fruit en witte wijn mousseline   €17

HOOFDGERECHTEN

  • Halve kreeft, burrata van Puglia, tomatenmix, quinoa met dragon en granité met citroen en verbena €34
  • Kabeljauw, kokkels in witte wijn, asperges, aardappelcrème en blanke botersaus  €29
  • Cervena zomerhert, gebakken jonge witloof, peer, zalfje van wortel met sinaasappel,  wortel met kurkuma en fondant aardappelen  €32
  • Vegetarisch: Cannelloni, gevuld met auberginekaviaar, paddenstoelen en truffelsaus   €24
  • Ierse Filet Pur  €32
  • + verse frietjes, jonge witloof en tomaat
    Saus naar keuze : béarnaise oester €5 of natuur, choron, pepersaus of archiduc €3
    Groentenkrans €7

NAGERECHTEN

  • Dame Blanche, huisgemaakt ijs met Madagaskarvanille, slagroom en chocoladesaus €9
  • Vanille rijstpap, ganache praliné, koffie-ijs en krokrantjes van kastanjes  €9
  • Kaasschotel geselecteerd door Luc Callebaut, seizoenchutney en toast €14

lunchmenu

LUNCH  6 juli  2020

  • Handgesneden rundstartaar, pequillos, radijs en chorizo crumble
  • Kabeljauw, brocoli, zeekraal en aardappelcrème
  • Vanille-ijs, rood fruit en ganache van bruine rum
  • Middagmenu volgens marktaanbod (op werkdagen van maandag t.e.m. vrijdag van 12u00-14u30)
  • 2 gangen (amuses/voorgerecht / hoofdgerecht OF hoofdgerecht / nagerecht/zoetigheden) €32
  • 3 gangen (amuses/voorgerecht / hoofdgerecht / nagerecht/zoetigheden) €39

menu CINQ

Menu CINQ

Menu 4 Gangen  59

  •  Gemarineerde zalm Gravlax met kruiden, kruidentaboulé, humus en zwarte olijven  
  •  Kabeljauw, kokkels in witte wijn, asperges, aardappelcrème en blanke botersaus
  •  Cervena zomerhert, gebakken jonge witloof, peer, zalfje van wortel met sinaasappel,  wortel met kurkuma en fondant   aardappelen
  • Dame Blanche, huisgemaakt ijs met Madagaskarvanille, slagroom en chocoladesaus of
  • Vanille rijstpap, ganache praliné, koffie-ijs en krokrantjes van kastanjes of
  • Kaasschotel geselecteerd door Luc Callebaut, seizoenchutney en toast (+€6)

  • 4 Gangen €59

    1 Glas aangepaste wijn per gang €28
    1 Aangepast bier per gang €21

  • 5 Gangen €64

    1 Glas aangepaste wijn per gang €35
    1 Aangepast bier per gang €25

kreeftmenu

KREEFTMENU

Verrassingsmenu €69

  • Koud voorgerecht met kreeft
  • Kreeftenbisque met Armagnac
  • Warm voorgerecht met kreeft
  • Hoofdgerecht met kreeft
  • Dessert naar keuze
    of
    Kaasassortiment van “Kaasmeester Callebaut”, Wereldkampioen in 2017 (+€6)
  • 1 Glas aangepaste wijn per gang €35

kids menu

KIDS MENU    € 25

 

  • Kaaskroketten, garnaalkroketten of duo
  • en
  • Kip met appelmoes en frietjes of
  • Vis van de dag, groenten en aardappelpuree of
  • Filet pur, groenten en  frietjes
  • en
  • ijsje

 

 

 

 

 

 

 

 

dranken