Geniet van culinaire creaties

Maak uw keuze uit onze met zorg samengestelde gastronomische menu’s of kies uw gerechten à la carte. Bij alle gerechten wordt een aangepaste wijn- of biertip voorgesteld.

à la carte

Nieuwe kaart op 26/3

VOORGERECHTEN

  • Zes Gillardeau-oesters, de Rolls-Royce der oesters/brood/sjalotazijn  €33
  • Garnaalkroketten/shot van kreeftenroomsoep   €24
  • Kaaskroketten/50 % Gruyere kaas /50% oude parmezaan   €17
  • Ei perfect gegaard/espuma van ham/krokantjes van tijm  €19
  • Lentesla met kreeft  €34
  • Aarde-zee/St-Jacobsnoten/krokante kalfszwezerik/asperges/linzen   €27
  • Witte en groene asperges/gerookte zalm/grijze garnalen/mousseline   €24

HOOFDGERECHTEN

  • Tongfilets/gegrilde gamba’s/prei/risotto met saffraan   €34
  • Lamsfilet/jonge witloof/wortel/kreiltjes/saus met tijm   €34
  • Halve gegrilde kreeft met boter van schaaldieren/seizoensgroenten/wilde rijst   €34
  • Risotto/seizoensgroenten   €25
  • Wilde zalm mi-cuit/noriblad/soja/paksoi/asperges/wilde rijst   €29
  • Filet Pur uit Ierland  €38
  • Paardenfilet Pur €32
  • Côte à l’os Belgisch Witblauw  (2 pers) €39 pp
  • met verse frietjes/sucrine en tomaat
  • Saus naar keuze : bearnaise/archu-idus/groene peper of gebroken peper €4
  • roquefortsaus  €4.5
  • Groentenkrans  €9

NAGERECHTEN

  • Dame Blanche/ huisgemaakt ijs van Madagascar vanille/ slagroom/ chocoladesaus   €12
  • Crème brûlée/nootjes     €10
  • Sorbet/seizoensfruit   €12
  • Aardbeitartaar/mousse met rum/crumble   €12
  • Bladerdeeg/praliné crème/sorbet van zwarte bessen   €12
  • Selectie van kazen/ seizoenchutney/toast €14

lunchmenu

LUNCH 9 april 2024

  • St-Jacobsnoten/gerookte zalm/grijze garnalen/linzen
  • Zalm mi-cuit/seizoensgroenten/risotto/bearnaise
  • Sabayon met Marsala/sorbet van zwarte bessen
  • Middagmenu volgens marktaanbod (op werkdagen van maandag t.e.m. vrijdag van 12u00-14u30)
  • 2 gangen (amuses/voorgerecht / hoofdgerecht OF hoofdgerecht / nagerecht/zoetigheden) €34,90
  • 3 gangen (amuses/voorgerecht / hoofdgerecht / nagerecht/zoetigheden) €39,90

menu CINQ

Menu CINQ

Menu 3 Gangen  57.50 €
  • Ei perfect gegaard/espuma van ham/krokantjes van tijm   of
  • Witte en groene asperges/gerookte zalm/grijze garnalen/mousseline  en
  • Tongfilets/gegrilde gamba’s/prei/risotto met saffraan   of
  • Lamsfilet/jonge witloof/wortel/kreiltjes/saus met tijm  en
  • Bladerdeeg/praliné crème/sorbet van zwarte bessen of
  • Selectie van kazen/ seizoenchutney/ toast (+€6)
Menu 4 Gangen  69.50 €
  • Drie Gillardeau-oesters, de Rolls-Royce der oesters/brood/sjalotazijn of
  • Aarde-zee/St-Jacobsnoten/krokante kalfszwezerik/asperges/linzen

 

kreeftmenu

KREEFTMENU

      79 €

  • Koud voorgerecht met kreeft
  • Kreeftenbisque met Armagnac
  • Warm voorgerecht met kreeft
  • Hoofdgerecht met kreeft
  • Dessert naar keuze
    of
    Kaasassortiment  (+€6)

kids menu

KIDS MENU    30 €

  • Kaaskroketten, garnaalkroketten of duo
  • en
  • Kip met appelmoes en frietjes of
  • Vis van de dag, groenten en aardappelpuree of
  • Filet pur, groenten en  frietjes
  • en
  • ijsje

 

 

 

 

 

 

 

 

dranken