Geniet van culinaire creaties

Maak uw keuze uit onze met zorg samengestelde gastronomische menu’s of kies uw gerechten à la carte. Bij alle gerechten wordt een aangepaste wijn- of biertip voorgesteld.

à la carte

VOORGERECHTEN

  • Zes Gillardeau-oesters op ijs, azijn met sjalotjes, brood met boter €27
  • Rundstartaar, eigeel met truffel, rucola, chorizocrumble, boerenkool en zoetzuur gemarineerde shimeji paddenstoelen  €17
  • Tataki van rode tonijn, gebakken sojascheuten, sesamkrokantjes, algen, edamame en laquage saus €19
  • Duo van gebakken ganzenlever en wilde patrijs, vijgen, kastanjes, gebakken butternut en zwarte bessensaus €24
  • Gebakken Sint-Jacobsnoten, zalfje van witloof met witbier, quinoa en krokantje van zeevruchten €24
  • Vegetarisch: aubergine gelakt met miso, griesmeel met tandoori olie, jonge courgetten, patisson en humus €17

HOOFDGERECHTEN

  • Molenaarstong uit de Noordzee, verse frietjes, slaatje en tomaten €37
  • Zeeduivel, zalfje van knolselder, gebrande nootjes, geboterde spitskool, aardappelcrème en mousseline met witte wijn €32
  • Everzwijn, zalfje van rode biet, gebakken jonge witloof, ijspegelraap, fondant aardappel en fine Champagne saus €32
  • Waterzooi halve kreeft €32
  • Filet Pur Rossini, bospaddenstoelen, gebakken ganzenlever en fondant aardappel €37
  • Filet Pur van het paard, witloofslaatje, handgesneden verse frietjes €32
  • Vegetarisch: Cannelloni, auberginekaviaar met mascarpone, jonge courgetten, patisson, oesterzwammen en parmezaan €24
  • Ierse Filet Pur (1 pers.) €32
  • Chateaubriand (2 pers.) €32 pp
  • Ribstuk “Belgisch witblauw” 5 weken gerijpt (2 pers.) €37 pp
  • + verse frietjes en seizoenslaatje
    Saus naar keuze : béarnaise oester €5 of natuur, choron, pepersaus of archiduc €3
    Groentenkrans €7

NAGERECHTEN

  • Dame Blanche, huisgemaakt ijs met Madagaskarvanille, slagroom en chocoladesaus €10
  • Crème brulée met tonkaboon, genoise koekje, koffiemeringue met tonka en popcornijs €10
  • Koekjescrumble met chocoladekleedje, praliné ganache, koffie-ijs en meringue  €10
  • In siroop gemarineerde peer, druiven, krokantje van kastanje, ijs van rum-druiven  €10
  • Kaasschotel geselecteerd door Luc Callebaut, seizoenschutney en toast €14

lunchmenu

LUNCH 16 oktober  2019

  • Rundstartaar, radijs , crumble van chorizo, crème van eigeel en truffel
  • Zeebaars, knolselder, zwarte olijven en aardappelcrème
  • Vijgen, druiven, peer en sorbet van bloedappelsien
  • Middagmenu volgens marktaanbod (op werkdagen van maandag t.e.m. vrijdag van 12u00-14u30)
  • 2 gangen (voorgerecht / hoofdgerecht OF hoofdgerecht / nagerecht) €29
  • 3 gangen (voorgerecht / hoofdgerecht / nagerecht) €39

menu CINQ

Menu CINQ

3 Gangen    47€

  • Tataki van rode tonijn, gebakken sojascheuten, sesamkrokantjes, algen, edamame en laquage saus
    of
    Rundstartaar, eigeel met truffel, rucola, chorizocrumble, boerenkool en zoetzuur gemarineerde shimeji paddenstoelen
  • Zeeduivel, zalfje van knolselder, gebrande nootjes, geboterde spitskool, aardappelcrème en mousseline met witte wijn
    of
    Everzwijn, zalfje van rode biet, gebakken jonge witloof, ijspegelraap, fondant aardappel en fine Champagnesaus
  • In siroop gemarineerde peer, druiven, krokantje van kastanje, ijs van rum-druiven
  • of
    Kaasschotel geselecteerd door Luc Callebaut (+ €6)

4 Gangen  57€

  • Duo van gebakken ganzenlever en wilde patrijs, vijgen, kastanjes, gebakken butternut en zwarte bessenssaus
    of
    Gebakken Sint-Jacobsnoten, zalfje van witloof met witbier, quinoa en krokantje van zeevruchten

5 Gangen  64€

  • Crème brulée met tonkaboon, genoise koekje, koffiemeringue met tonka en popcornijs
    of
    Kaasschotel geselecteerd door Luc Callebaut (+ €6)
  • 3 Gangen €47

    1 Glas aangepaste wijn per gang €21
    1 Aangepast bier per gang €15

  • 4 Gangen €57

    1 Glas aangepaste wijn per gang €28
    1 Aangepast bier per gang €21

  • 5 Gangen €64

    1 Glas aangepaste wijn per gang €35
    1 Aangepast bier per gang €25

kreeftmenu

KREEFTMENU

Verrassingsmenu €69

  • Koud voorgerecht met kreeft
  • Kreeftenbisque met Armagnac
  • Warm voorgerecht met kreeft
  • Hoofdgerecht met kreeft
  • Dessert naar keuze
    of
    Kaasassortiment van “Kaasmeester Callebaut”, Wereldkampioen in 2017 (+€6)
  • 1 Glas aangepaste wijn per gang €35