Geniet van culinaire creaties

Maak uw keuze uit onze met zorg samengestelde gastronomische menu’s of kies uw gerechten à la carte. Bij alle gerechten wordt een aangepaste wijn- of biertip voorgesteld.

à la carte

VOORGERECHTEN

  • Zes Gillardeau-oesters op ijs, azijn met sjalotjes, brood met boter €30
  • Garnaalkroketten met seizoenslaatje en citroen  €19
  • Duo St-Jacobsnoten, in carpaccio en gebakken, knolselder, tapenade en blanke citroenboter   €24
  • Kreeftenroomsoep met grijze garnalen   €19
  • Terrine van ree en in ’t huis gemaakte ganzenlver, groene vijgenkonfituur, kastanjes en toast  €24
  • Petits Gris van Namen ( slakken), lookkorstjes, spinaziescheuten en paddenstoelen   €17
  • Vegetarisch: Burrata, avocado, tomaten, zwarte olijven en quinoa  €15

HOOFDGERECHTEN

  • Tongfilets, aardpeer, schoseneren, aardappelcrème en blanke botersaus    €32
  • Fazantenfilet, pastinaak, veenbessen, gebakken witloof en Fine Champagne saus   €32
  • Halve kreeft gegrild met kruiden en lookboter, kreeftenroomsaus, knolselder en basmati rijst  €32
  • Hertenfilet, schorseneren, butternut, veenbessen, gepocheerde peer en Grand Veneur saus  € 29
  • Vegetarisch: Ravioli met bospaddenstoelen, butternut, aardpeerchips en truffelsaus    €25
  • Ierse Filet Pur  €32
  • Belgische paarden Filet Pur  €29
  • Belgisch blauwwit rundsribstuk 8 weken gerijpt – 2 pers   pp €39
  • + verse frietjes, jonge witloof en tomaat
    Saus naar keuze : bearnaise, archiduc, pepersaus of gebroken pepersaus €3
    Groentenkrans €7

NAGERECHTEN

  • Cheesecake, Granny Smith texturen, xpeculaas en sorbet van appel-basilicum    €10
  • Dame Banche, huisgemaakt ijs van Madagascar vanille, slagroom en chocoladesaus   €10
  • Crème brûlée, zandkoekje en kastanje-ijs   €10
  • Chocolade-ijs, duo van ganaches, gepocheerde clementines met rozemarijn en meringues    €10
  • Kaasschotel , seizoenchutney en toast €14

lunchmenu

LUNCH 7 december 2021

  • Terinne van ree/vijgenkonfituur/toast/kastanjes
  • Fazant/bloemkool/polenta/aardpeer/Fine Champagne saus
  • Tartaar van mango en granaatappel/munt/meringues/vanille-ijs
  • Middagmenu volgens marktaanbod (op werkdagen van maandag t.e.m. vrijdag van 12u00-14u30)
  • 2 gangen (amuses/voorgerecht / hoofdgerecht OF hoofdgerecht / nagerecht/zoetigheden) €32
  • 3 gangen (amuses/voorgerecht / hoofdgerecht / nagerecht/zoetigheden) €39

menu CINQ

Menu CINQ

Menu 3 Gangen  50 €
  • Duo St-Jacobsnoten, in carpaccio en gebakken, knolselder, tapenade en blanke citroenboter   of
  • Petits Gris van Namen ( slakken), lookkorstjes, spinaziescheuten en paddenstoelen
  • Tongfilets, aardpeer, schoseneren, aardappelcrème en blanke botersaus   of
  • Fazantenfilet, pastinaak, veenbessen, gebakken witloof en Fine Champagne saus
  • Crème brûlée, zandkoekje en kastanje-ijs   of
  • Kaasschotel , seizoenchutney en toast (+€6)
Menu 4 Gangen  64 €
  • Terrine van ree en in ’t huis gemaakte ganzenlver, groene vijgenkonfituur, kastanjes en toast of
  • Kreeftenroomsoep met grijze garnalen

 

kreeftmenu

KREEFTMENU

Verrassingsmenu €75

  • Koud voorgerecht met kreeft
  • Kreeftenbisque met Armagnac
  • Warm voorgerecht met kreeft
  • Hoofdgerecht met kreeft
  • Dessert naar keuze
    of
    Kaasassortiment  (+€6)

kids menu

KIDS MENU    € 25

 

  • Kaaskroketten, garnaalkroketten of duo
  • en
  • Kip met appelmoes en frietjes of
  • Vis van de dag, groenten en aardappelpuree of
  • Filet pur, groenten en  frietjes
  • en
  • ijsje

 

 

 

 

 

 

 

 

dranken