Geniet van culinaire creaties

Maak uw keuze uit onze met zorg samengestelde gastronomische menu’s of kies uw gerechten à la carte. Bij alle gerechten wordt een aangepaste wijn- of biertip voorgesteld.

à la carte

VOORGERECHTEN

  • Zes Gillardeau-oesters op ijs, azijn met sjalotjes, brood met boter €29
  • Op vel gebakken makreel, zalfje van erwtjes met look,sorbet van komkommer met verbena en sesamzaadjes  €17
  • Halve kreeft, cannelloni van spitskool, citrusvruchten en kokossaus  €32
  • Petit Gris slakken met look en broodkorstjes  €17
  • Vegetarisch: Prei fondant, cromesquis van geitenkaas, zonnebloempitten en granny Smith  €17

HOOFDGERECHTEN

  • Parelhoenfilet, zalfje van maïs met kurkuma, gebakken maïs, gebakken knolselder, fondant aardappel en fine Champagnesaus €27
  • Filets van molenaarstong, zeekraal, prei, zwarte rijst, coulis van waterkers en blanke botersaus  €29
  • Kalfsfilet, jonge witloof, zalfje van artisjok, gnocchi van Parmezaan en Rattes aardappelcrème  €29
  • Vegetarisch: Cannelloni, aubergines, gele pompoen, oesterzwammen en truffelsaus    €24
  • Ierse Filet Pur  €32
  • + verse frietjes, jonge witloof en tomaat
    Saus naar keuze : béarnaise oester €5 of natuur, choron, pepersaus of archiduc €3
    Groentenkrans €7

NAGERECHTEN

  • Crème brulé met Tonkaboon, popcorn-ijs, praliné en meringue met koffie  €10
  • Dame Banche, huisgemaakt ijs van Madagascar vanille, slagroom en chocoladesaus   €10
  • Citroensorbet, espuma van kriek, framboos en crumble €10
  • Kaasschotel geselecteerd door Luc Callebaut, seizoenchutney en toast €14

lunchmenu

LUNCH  7 augustus  2020

  • Makreel, zalfje van erwtjes, komkommer sorbet met verbena
  • Parelhoen, zalfje van artisjok, jonge maïs en fondant aardappel
  • Crème brûlée, ganache praliné en popcorn-ijs
  • Middagmenu volgens marktaanbod (op werkdagen van maandag t.e.m. vrijdag van 12u00-14u30)
  • 2 gangen (amuses/voorgerecht / hoofdgerecht OF hoofdgerecht / nagerecht/zoetigheden) €32
  • 3 gangen (amuses/voorgerecht / hoofdgerecht / nagerecht/zoetigheden) €39

menu CINQ

Menu CINQ

Menu 4 Gangen  59

  •  Makreel op vel gebakken,  zalfje van erwtjes met look, sorbet van komkommer  met verbena en sesamzaadjes   
  •  Filets van Molenaarstong, zeekraal, prei, zwarte rijst, coulis van waterkers en blanke botersaus
  •  Kalfsfilet, jonge witloof, zalfje van artisjok, gnocchi met Parmezaan en Rattes aardappelcrème
  • Créme Brulé met Tonkaboon, popcorn-ijs, praliné en meringue van koffie of
  • Kaasschotel geselecteerd door Luc Callebaut, seizoenchutney en toast (+€6)

  • 4 Gangen €59

    1 Glas aangepaste wijn per gang €28
    1 Aangepast bier per gang €21

  • 5 Gangen €64

    1 Glas aangepaste wijn per gang €35
    1 Aangepast bier per gang €25

kreeftmenu

KREEFTMENU

Verrassingsmenu €69

  • Koud voorgerecht met kreeft
  • Kreeftenbisque met Armagnac
  • Warm voorgerecht met kreeft
  • Hoofdgerecht met kreeft
  • Dessert naar keuze
    of
    Kaasassortiment van “Kaasmeester Callebaut”, Wereldkampioen in 2017 (+€6)
  • 1 Glas aangepaste wijn per gang €35

kids menu

KIDS MENU    € 25

 

  • Kaaskroketten, garnaalkroketten of duo
  • en
  • Kip met appelmoes en frietjes of
  • Vis van de dag, groenten en aardappelpuree of
  • Filet pur, groenten en  frietjes
  • en
  • ijsje

 

 

 

 

 

 

 

 

dranken