Geniet van culinaire creaties

Maak uw keuze uit onze met zorg samengestelde gastronomische menu’s of kies uw gerechten à la carte. Bij alle gerechten wordt een aangepaste wijn- of biertip voorgesteld.

à la carte

VOORGERECHTEN

  • Zes Gillardeau-oesters op ijs, azijn met sjalotjes, brood met boter €30
  • Garnaalkroketten met seizoenslaatje en citroen  €19
  • St-Jacobsnoten,witloof met witbier, aardpeer en schorseneren  €24
  • Kreeftenroomsoep met grijze garnalen   €19
  • Terrine van fazant, gebakken ganzenlever, kastanjes, chutney en toast  €19
  • Krokante kalfszwezerik, zoete aardappel, zilveruitjes, vitelotte   €24
  • Vegetarisch: Slaatje van linzen, burrata, humus en mango  €15

HOOFDGERECHTEN

  • Zeebaarsfilet, coulis van tomaten met basilicum, kool en fregola sarda met Parmezaan    €29
  • Iberico varkensfilet, gebakken maïs, fondant aardappel en picklessaus    €32
  • Halve kreeft à la nage, groenten julienne, gedraaide aardappel en blanke botersaus   €32
  • Tomahawk, hertenfilet, veenbessen, peer in wijn, paddenstoelen, gebakken aardappelen en Fine Champagne saus  € 34
  • Vegetarisch: Ebly, Parmezaan, aardpeer, schorseneren, vitelotte en paddenstoelen   €25
  • Ierse Filet Pur  €32
  • Belgische paarden Filet Pur  €29
  • Belgisch blauwwit rundsribstuk 8 weken gerijpt – 2 pers   pp €39
  • + verse frietjes, jonge witloof en tomaat
    Saus naar keuze : bearnaise, archiduc, pepersaus of gebroken pepersaus €3
    Groentenkrans €7

NAGERECHTEN

  • Pindanootjes-ijs, chocolade mousse, gekarameliseerde nootjes en crumble   €10
  • Dame Banche, huisgemaakt ijs van Madagascar vanille, slagroom en chocoladesaus   €10
  • Amandelijs, sabayon met Marsala en perenmoes   €10
  • Carpaccio van ananas, kokosmousse, rum en vanille-ijs, pecannoten   €10
  • Kaasschotel , seizoenchutney en toast €14

lunchmenu

LUNCH 14 januari 2022

  • Duo de terrine van fazant en ganzenlever/toast/chutney/kastanjes
  • Lijnbaars/tomatencoulis met basilicum/ broccoli/fregola sarda met Parmezaan
  • Crème brûlée/chocolade-ijs/mandarijn/crumble/meringues
  • Middagmenu volgens marktaanbod (op werkdagen van maandag t.e.m. vrijdag van 12u00-14u30)
  • 2 gangen (amuses/voorgerecht / hoofdgerecht OF hoofdgerecht / nagerecht/zoetigheden) €32
  • 3 gangen (amuses/voorgerecht / hoofdgerecht / nagerecht/zoetigheden) €39

menu CINQ

Menu CINQ

Menu 3 Gangen  50 €
  • St-Jacobsnoten geabkken, witloof met witbier, aardpeer en schorseneren    of
  • Terrine van fazant, gebakken ganzenlever, kastanjes, chutney en toast
  • Zeebaarsfilet, coulis van tomaten en basilicum, kool en fregola sarda met parmezaan   of
  • Iberico varkensfilet, gebakken maïs, fondant aardappel en picklessaus
  • Pindanootjes-ijs, chocolade mousse, gekarameliseerde nootjes en crumble   of
  • Kaasschotel , seizoenchutney en toast (+€6)
Menu 4 Gangen  64 €
  • Krokante kalfszwezerik, zoete aardappel, zilveruitjes en vitelotte  of
  • Kreeftenroomsoep met grijze garnalen

 

kreeftmenu

KREEFTMENU

 €75

  • Koud voorgerecht met kreeft
  • Kreeftenbisque met Armagnac
  • Warm voorgerecht met kreeft
  • Hoofdgerecht met kreeft
  • Dessert naar keuze
    of
    Kaasassortiment  (+€6)

kids menu

KIDS MENU    € 25

 

  • Kaaskroketten, garnaalkroketten of duo
  • en
  • Kip met appelmoes en frietjes of
  • Vis van de dag, groenten en aardappelpuree of
  • Filet pur, groenten en  frietjes
  • en
  • ijsje

 

 

 

 

 

 

 

 

dranken