Geniet van culinaire creaties

Maak uw keuze uit onze met zorg samengestelde gastronomische menu’s of kies uw gerechten à la carte. Bij alle gerechten wordt een aangepaste wijn- of biertip voorgesteld.

à la carte

VOORGERECHTEN

  • Zes Gillardeau-oesters op ijs, azijn met sjalotjes, brood met boter €30
  • Garnaalkroketten met seizoenslaatje en citroen  €19
  • Tonijntartaar, zalfje van soja en nori, kappertjes, mango en jonge radijzen   €24
  • St-Jacobsnoten, knolseldertexturen, aardpeerchips, chioggia biet en truffelsaus   €24
  • Kreeftenroomsoep met grijze garnalen   €19
  • Asperges op z’n Vlaams, de klassiek versie   €21
  • Geitenkaas, slaatje appel en noten  €17
  • Vegetarisch: Burrata, tapenade van paprika’s, kruidenquinoa, chips van zoete aardappel  €17

HOOFDGERECHTEN

  • Zeewolf, zalfje van bloemkool met notenolie, zwarte rijst met Parmezaan en Nantuasaus  €29
  • Lamskroon, Provençaalse groenten, aardappelgratin en jus met rozemarijn   €32
  • Halve kreeft ‘ à la nage ‘   €34
  • Vegetarisch: Trilogie van Belgische asperges, witte, groene en ravioli met asperges en blanke botersaus met bieslook   €27
  • Ierse Filet Pur  €34
  • Belgische paarden Filet Pur  €32
  • Belgisch blauwwit rundsribstuk 8 weken gerijpt – 2 pers   pp €39
  • + verse frietjes, jonge witloof en tomaat
    Saus naar keuze : bearnaise, archiduc, pepersaus of gebroken pepersaus €3.5
    Groentenkrans €7

NAGERECHTEN

  • Aardbeibavarois, crumble van pistache noten en citroen-basilicum sorbet  €10
  • Dame Banche, huisgemaakt ijs van Madagascar vanille, slagroom en chocoladesaus   €10
  • Koffiemousse, gepofte rijst met chocolade, slagroom en nootjes   €10
  • Kokos-Malibu-ijs, pecannoten en crumble met chocolade    €10
  • Kaasschotel , seizoenchutney en toast €14

lunchmenu

LUNCH  18 mei  2022

  • Tonijntartaar op aziatische wijze /wakame/quinoa/zalfje van avocado/Chioggia
  • Kabeljauw/zalfje van knolselder/zwarte rijst met parmezaan/mosterdsaus
  • Crème brûlée/rood fruit/citroensorbet
  • Middagmenu volgens marktaanbod (op werkdagen van maandag t.e.m. vrijdag van 12u00-14u30)
  • 2 gangen (amuses/voorgerecht / hoofdgerecht OF hoofdgerecht / nagerecht/zoetigheden) €34
  • 3 gangen (amuses/voorgerecht / hoofdgerecht / nagerecht/zoetigheden) €39

menu CINQ

Menu CINQ

Menu 3 Gangen  50 €
  • Tonijntartaar, zalfje van soja en nori, kappertjes, mango en jonge radijzen of
  • Asperges op z’n Vlaams, de klassiek versie en
  • Zeewolf, zalfje van bloemkool met notenolie, zwarte rijst met Parmezaan en Nantuasaus of
  • Lamskroon, Provençaalse groenten, aardappelgratin en jus met rozemarijn en
  • Kokos-Malibu-ijs, pecannoten en crumble met chocolade of
  • Kaasschotel , seizoenchutney en toast (+€6)
Menu 4 Gangen  67 €
  • St-Jacobsnoten, knolseldertexturen, aardpeerchips, chiogga biet en truffelsaus of
  • Geitenkaas, slaatje appel en noten

 

kreeftmenu

KREEFTMENU

 €77

  • Koud voorgerecht met kreeft
  • Kreeftenbisque met Armagnac
  • Warm voorgerecht met kreeft
  • Hoofdgerecht met kreeft
  • Dessert naar keuze
    of
    Kaasassortiment  (+€6)

kids menu

KIDS MENU    € 30

 

  • Kaaskroketten, garnaalkroketten of duo
  • en
  • Kip met appelmoes en frietjes of
  • Vis van de dag, groenten en aardappelpuree of
  • Filet pur, groenten en  frietjes
  • en
  • ijsje

 

 

 

 

 

 

 

 

dranken