Geniet van culinaire creaties

Maak uw keuze uit onze met zorg samengestelde gastronomische menu’s of kies uw gerechten à la carte. Bij alle gerechten wordt een aangepaste wijn- of biertip voorgesteld.

à la carte

VOORGERECHTEN

  • Zes Gillardeau-oesters, de Rolls-Royce der oesters, brood en sjalotazijn  €34
  • Garnaalkroketten en shot van kreeftenroomsoep   €20
  • Kaaskroketten,  50 % Gruyere kaas en 50% oude parmezaan   €16
  • Asperges, zalm, grijze garnalen en mousselinesaus   €22
  • King Krab, ravioli’s met truffel en blanke botersaus   €44
  • Rundstartaar met de hand gesneden, rucola, schilfers van ganzenlever, pijnboonpitten en truffelolie  € 24
  • St-Jacobsnoten, asperges, jonge spinazie en mousselinesaus  €24
  • Kreeftenroomsoep met grijze garnalen € 18

HOOFDGERECHTEN

  • Zalm mi-cuit, shimeji’s, broccoli, aardappelpuree en bearnaisesaus    €32
  • Parelhoen gebakken in de Mibrasa, jonge wortelen, bloemkool en fregola sarda    €32
  • Halve kreeft à la nage   €34
  • Asperges op z’n Vlaams, gerookte paling en natuur aardappelen   €29
  • Paardenfilet pur, witloofslaatje en verse frietjes   €32
  • Filet Pur uit Ierland €38
  • Chateaubriand (2 pers) €38 pp
  • Côte à l’os Belgisch Witblauw ( 2 pers) €39 pp
  • + verse frietjes, jonge witloof en tomaat
    Saus naar keuze : bearnaise, archiduc, pepersaus of gebroken pepersaus €3,5
    roquefortsaus  €4,5  Groentenkrans €7

NAGERECHTEN

  • Dame Blanche, huisgemaakt ijs van Madagascar vanille, slagroom en chocoladesaus   €12
  • Crème brûlée met vanille uit Madagaskar   €12
  • Geflambeerde pannenkoeken met Grand-Marnier en vanille-ijs    €16
  • Assortiment rood fruit en frambozensorbet   €10
  • Flan met vanille, kokosijs, mango, ananas en witte chocolade   €12
  • Selectie van kazen  , seizoenchutney en toast €14

lunchmenu

LUNCH 2 juni 2023

  • Zalmtartaar/guacamole/tomaten/venkel
  • Roggevleugel/fondant prei/spinazie/aardappelpuree
  • Crème brûlée met vanille uit Madagascar
  • Middagmenu volgens marktaanbod (op werkdagen van maandag t.e.m. vrijdag van 12u00-14u30)
  • 2 gangen (amuses/voorgerecht / hoofdgerecht OF hoofdgerecht / nagerecht/zoetigheden) €34,90
  • 3 gangen (amuses/voorgerecht / hoofdgerecht / nagerecht/zoetigheden) €39,90

menu CINQ

Menu CINQ

Menu 3 Gangen  57.50 €
  • Asperges, zalm, grijze garnalen en mousselinesaus   of
  • Rundstartaar met de hand gesneden, rucola, schilfers van ganzenlever, pijnboonpitten en truffelolie  en
  • Zalm mi-cuit, shimeji’s, broccoli, aardappelpuree en bearnaisesaus of
  • Parelhoen gebakken in de Mibrasa, jonge wortelen, bloemkool en fregola sarda en
  • Flan met vanille, kokosijs, mango, ananas en witte chocolade of
  • Selectie van kazen, seizoenchutney en toast (+€6)
Menu 4 Gangen  69.50 €
  • Drie Gillardeau-oesters, de Rolls-Royce der oesters, brood en sjalotazijn of
  • Kreeftenroomsoep met grijze garnalen

 

kreeftmenu

KREEFTMENU

      79 €

  • Koud voorgerecht met kreeft
  • Kreeftenbisque met Armagnac
  • Warm voorgerecht met kreeft
  • Hoofdgerecht met kreeft
  • Dessert naar keuze
    of
    Kaasassortiment  (+€6)

kids menu

KIDS MENU    30 €

  • Kaaskroketten, garnaalkroketten of duo
  • en
  • Kip met appelmoes en frietjes of
  • Vis van de dag, groenten en aardappelpuree of
  • Filet pur, groenten en  frietjes
  • en
  • ijsje

 

 

 

 

 

 

 

 

dranken