Geniet van culinaire creaties

Maak uw keuze uit onze met zorg samengestelde gastronomische menu’s of kies uw gerechten à la carte. Bij alle gerechten wordt een aangepaste wijn- of biertip voorgesteld.

à la carte

VOORGERECHTEN

  • Zes Gillardeau-oesters op ijs, azijn met sjalotjes, brood met boter €30
  • Garnaalkroketten met seizoenslaatje en citroen  €19
  • St-Jacobsnoten, zalfje van pastinaak, chips van aardpeer en zwarte pens   €24
  • Vitello tonnato, kappertjes, gebakken broodkorstjes en gekonfijte tomaten   €19
  • Kreeftenroomsoep met grijze garnalen   €19
  • Gebakken ganzenlever, zalfje van pompoen met sinaasappel, squash met tijm, rauwe gemarineerde worteltjes  €24
  • Zalmceviche, pickles van rode kool, tandoorizalfje en granaatappel  €17
  • Vegetarisch: Burrata van Puglia, bloemkool taboulé, gedroogde rozijnen en tomaten humus  €15

HOOFDGERECHTEN

  • Gegrilde zalm, zoete aardappelpuree, shiitake, gebakken squash en bearnaise saus   €27
  • Zeebaarsfilet, coulis van tomaat met basilicum, venkel met pastis, aardappel en broccoli   €29
  • Halve kreeft à la nage, aardappelcrème, fijn gesneden wortel, selder en prei   €32
  • Barbarie eend, kweepeer, gegrilde maïs, artisjok, fondantaardappel en cassissaus  € 29
  • Vegetarisch: Risotto van zwarte rijst, artisjok, chips van aardpeer en Parmezaan   €24
  • Ierse Filet Pur  €32
  • Belgische paarden Filet Pur  €29
  • Belgisch blauwwit rundsribstuk 8 weken gerijpt – 2 pers   pp €39
  • + verse frietjes, jonge witloof en tomaat
    Saus naar keuze : bearnaise, archiduc, pepersaus of gebroken pepersaus €3
    Groentenkrans €7

NAGERECHTEN

  • Brusselse wafel, amandelmelk-ijs, gekarameliseerde nootjes en ganache van chocolade    €10
  • Dame Banche, huisgemaakt ijs van Madagascar vanille, slagroom en chocoladesaus   €10
  • Sorbet van rode druiven, gemarineerde peer, portogel en crumble   €10
  • Café glacé, koffiemeringue, tonkabonen, espuma van whisky en crumble   €10
  • Kaasschotel , seizoenchutney en toast €14

lunchmenu

LUNCH  15 oktober  2021

  • Gemarineerde zalm gravlax/gebakken St-Jacobsnoten/avocado/bloemkooltaboulé/
  • Tongfilets/zalfje van aardappel/venkel/blanke botersaus
  • Vanille-ijs/chocolade brownie/stukjes karamel/crumble
  • Middagmenu volgens marktaanbod (op werkdagen van maandag t.e.m. vrijdag van 12u00-14u30)
  • 2 gangen (amuses/voorgerecht / hoofdgerecht OF hoofdgerecht / nagerecht/zoetigheden) €32
  • 3 gangen (amuses/voorgerecht / hoofdgerecht / nagerecht/zoetigheden) €39

menu CINQ

Menu CINQ

Menu 3 Gangen  50 €
  • Vitello tonnato, kappertjes, gebakken broodkorstjes en gekonfijte tomaten  of
  • St-Jacobsnoten, zalfje van pastinaak, chips van aardpeer en zwarte pens
  • Barbarie eend, kweepeer, gegrilde maïs, artisjok, fondantaardappel en cassissaus of
  • Zeebaarsfilet, coulis van tomaat met basilicum, venkel met pastis, aardappel en broccoli
  • Brusselse wafel, amandelmelk-ijs, gekarameliseerde nootjes en ganache van chocolade   of
  • Kaasschotel , seizoenchutney en toast (+€6)
Menu 4 Gangen  64 €
  • Zalmceviche, pickles van rode kool, tandoorizalfje en granaatappel of
  • Gebakken ganzenlever, zalfje van pompoen met sinaasappel, squash met tijm, rauwe gemarineerde worteltjes

 

kreeftmenu

KREEFTMENU

Verrassingsmenu €75

  • Koud voorgerecht met kreeft
  • Kreeftenbisque met Armagnac
  • Warm voorgerecht met kreeft
  • Hoofdgerecht met kreeft
  • Dessert naar keuze
    of
    Kaasassortiment  (+€6)

kids menu

KIDS MENU    € 25

 

  • Kaaskroketten, garnaalkroketten of duo
  • en
  • Kip met appelmoes en frietjes of
  • Vis van de dag, groenten en aardappelpuree of
  • Filet pur, groenten en  frietjes
  • en
  • ijsje

 

 

 

 

 

 

 

 

dranken