Geniet van culinaire creaties

Maak uw keuze uit onze met zorg samengestelde gastronomische menu’s of kies uw gerechten à la carte. Bij alle gerechten wordt een aangepaste wijn- of biertip voorgesteld.

à la carte

VOORGERECHTEN

  • Zes Gillardeau-oesters op ijs, azijn met sjalotjes, brood met boter €24
  • Langoustine, gerookt spek, erwtjes, verbena, tuinboon, quinoa en chorizocrumble €21
  • Carpaccio van Holsteinrund gemarineerd en gerookt, Fregola Sarda risotto, parmezaan, paddenstoelen en krokantje van merg €21
  • Zalm gravlax, watermeloen, zeekraal, zalfje van citroen en sesam, granité gin-tonic €19
  • Halve kreeft, burrata uit Apulië, avocado, gefrituurde ui en tomatenmix €29
  • Op de barbecue gegrilde gamba’s, Provençaalse wok, quinoa met dashi, noten, gekonfijte tomaten met tijm en rozemarijn €19
  • Geitenkaas cromesquis, Granny Smith, noten en zalfje van prei €17

 

HOOFDGERECHTEN

  • Parelhoen, krokante Polenta, gegrilde aubergines, gekonfijte tomaat, postelein en fine Champagne saus €29
  • Kabeljauw, kokkels in witte wijn, zwarte rijst met parmezaan, coulis van waterkers, romanesco, krokantje van zeevruchten en blanke boter €29
  • Barbarie-eend, pompoen, zwarte bessen, wortelzalfje, fondant aardappel en krokantje van sjalot €32
  • Filet Pur Rossini, bospaddenstoelen, gebakken ganzenlever en fondant aardappel €37
  • Filet Pur van het paard, witloofslaatje, handgesneden verse frietjes €32
  • Vegetarisch: Cannelloni, auberginekaviaar met mascarpone, jonge courgettes, squash, oesterzwammen en parmezaan €24
  • Ierse Filet Pur (1 pers.) €32
  • Chateaubriand (2 pers.) €32 pp
  • Ribstuk "Belgisch witblauw" 5 weken gerijpt (2 pers.) €37 pp
  • + verse frietjes en seizoenslaatje
    Saus naar keuze : béarnaise (natuur of oester), choron, pepersaus of archiduc €3
    Groentenkrans €7

 

NAGERECHTEN

  • Dame Blanche, huisgemaakt ijs met Madagaskarvanille, slagroom en chocoladesaus €10
  • Merveilleux, chocolade, Amarena kersen, krieksorbet en slagroom €10
  • Cheese cake, gekarameliseerde squashpitten, braambessen, gekonfijte pruimen, ijs met platte kaas en braambessen €10
  • Perzik, gekonfijte citroen met rozemarijn, amandelkoekjes, vijgengelei en lichte patisseriecrème €10
  • Kaasschotel geselecteerd door Luc Callebaut, seizoenschutney en toast €14

lunchmenu

LUNCH  23  augustus 2019

  • Tonijn tartaar, wakamé algen, zalfje van citroen en sesam en tomatenmix   
  • Zalm mi-cuit, quinoa met Dashi, bloemkool, coulis van waterkers en blanke boter       
  • Perzik, lichte patisseriecrème en citroensorbet met rozemarijn     

Middagmenu volgens marktaanbod (op werkdagen van maandag t.e.m. vrijdag van 12u00-14u30)

  • 2 gangen (voorgerecht / hoofdgerecht OF hoofdgerecht / nagerecht) €29
  • 3 gangen (voorgerecht / hoofdgerecht / nagerecht) €39

menu CINQ

Menu CINQ

 

3 Gangen

  • Zalm gravlax, watermeloen, zeekraal, zalfje van citroen en sesam, granité gin-tonic
    of
    Langoustine, gerookt spek, erwtjes, verbena, tuinboon, quinoa en chorizocrumble
  • Kabeljauw, kokkels in witte wijn, zwarte rijst met parmezaan, coulis van waterkers, romanesco, krokantje van zeevruchten en blanke boter
    of
    Parelhoen, krokante Polenta, gegrilde aubergines, gekonfijte tomaat, postelein en fine Champagne saus
  • Merveilleux, chocolade, Amarena kersen, krieksorbet en slagroom
    of
    Kaasschotel geselecteerd door Luc Callebaut (+ €6)

 

4 Gangen

  • Geitenkaas cromesquis, Granny Smith, noten en zalfje van prei
    of
    Carpaccio van Holsteinrund gemarineerd en gerookt, Fregola Sarda risotto, parmezaan, paddenstoelen en krokantje van merg

 

5 Gangen

  • Cheese cake, gekarameliseerde squashpitten, braambessen, gekonfijte pruimen ijs met platte kaas en braambessen
    of
    Kaasschotel geselecteerd door Luc Callebaut (+ €6)
  • 3 Gangen €44

    1 Glas aangepaste wijn per gang €21
    1 Aangepast bier per gang €15

  • 4 Gangen €57

    1 Glas aangepaste wijn per gang €28
    1 Aangepast bier per gang €21

  • 5 Gangen €64

    1 Glas aangepaste wijn per gang €35
    1 Aangepast bier per gang €25

kreeftmenu

KREEFTMENU

 

Verrassingsmenu €69

  • Koud voorgerecht met kreeft
  • Kreeftenbisque met Armagnac
  • Warm voorgerecht met kreeft
  • Hoofdgerecht met kreeft
  • Dessert naar keuze
    of
    Kaasassortiment van "Kaasmeester Callebaut", Wereldkampioen in 2017 (+€6)
  • 1 Glas aangepaste wijn per gang €35