Geniet van culinaire creaties

Maak uw keuze uit onze met zorg samengestelde gastronomische menu’s of kies uw gerechten à la carte. Bij alle gerechten wordt een aangepaste wijn- of biertip voorgesteld.

à la carte

 

VOORGERECHTEN

  • Zes Gillardeau-oesters, de Rolls-Royce der oesters, brood en sjalotazijn  €33
  • Garnaalkroketten met seizoenslaatje en citroen  €19
  • Carpaccio van Holsteinrund, zalfje van eigeel met truffel   €19
  • St-Jacobsnoten uit Dieppe, zalfje van aardpeer en jonge witloof met witbier     €24
  • Terrine van huisgemaakte ganzenlever, chutney en toast   €24
  • Kreeftenroomsoep met grijze garnalen  €21
  • Tataki van Yellow-fin tonijn, guacamole, sesamzaadjes en sojascheuten  €21
  • Vegetarisch:  Burrata, guacamole, granaatappel, quinoa met kruiden en crumble   € 17

HOOFDGERECHTEN

  • Skrei, zeevenkel, citrus, aardappelpuree en blanke botersaus   €32
  • Kalfsfilet gegaard op een lage temperatuur, afgewerkt in de Mibrasa houtskooloven, texturen van wortel en Fine Champagnesaus   €32
  • Halve kreeft ” waterzooi”, groentenjulienne en aardappel   €34
  • St.Jacobsnoten uit Dieppe, zalfje van aardpeer en jonge witloof met witbier  €32
  • Parelhoen, pastinaak, polenta, pruitjes en oude portosaus  €29
  • Vegetarisch: Risotto van zwarte rijst, knolselder texturen, espuma van paddenstoelen en krokantjes van sesamzaadjes   €27
  • Filet Pure uit Ierland €38
  • Chateaubriand (2 pers) €39 pp
  • Côte à l’os Belgisch Witblauw ( 2 pers) €39 pp
  • + verse frietjes, jonge witloof en tomaat
    Saus naar keuze : bearnaise, archiduc, pepersaus of gebroken pepersaus €3,5
    roquefortsaus  €4,5  Groentenkrans €7

NAGERECHTEN

  • Dame Blanche, huisgemaakt ijs van Madagascar vanille, slagroom en chocoladesaus   €12
  • Crème brûlée, koffie-ijs, chocolade ganache en amandelcrumble    €12
  • Cheesecake, gel van citroen met sherry, frambozensorbet en speculaaskrokantjes   €11
  • Chocoladeverrassing, passievruchen en frambozen  €10
  • Selectie van kazen  , seizoenchutney en toast €14

lunchmenu

LUNCH 23 maart 2023

  • Rode tonijn tartaar/kruidenquinoa/avocado/jonge tomaten
  • Kabeljauw/broccoli/aardappelcrème/rivierkreeftensaus
  • Trio van chocolademousses/ mandarijn/nootjes
  • Middagmenu volgens marktaanbod (op werkdagen van maandag t.e.m. vrijdag van 12u00-14u30)
  • 2 gangen (amuses/voorgerecht / hoofdgerecht OF hoofdgerecht / nagerecht/zoetigheden) €34,50
  • 3 gangen (amuses/voorgerecht / hoofdgerecht / nagerecht/zoetigheden) €39,50

menu CINQ

Menu CINQ

Menu 3 Gangen  55.50 €
  • Carpaccio van Holsteinrund, zalfje van eigeel met truffel   of
  • Tataki van Yellow-fin tonijn, guacamole, sesamzaadjes en sojascheuten en
  • Skrei, zeevenkel, citrus, aardappelpuree en blanke botersaus  of
  • Kalfsfilet gegaard op een lage temperatuur, afgewerkt in de Mibrasa houtskooloven, texturen van wortel en Fine Champagnesaus en
  • Crème brûlée, koffie-ijs, chocolade ganache en amandelcrumble   of
  • Selectie van kazen, seizoenchutney en toast (+€6)
Menu 4 Gangen  69.50 €
  • Terrine van huisgemaakte ganzenlever, chutney en toast of
  • St-Jacobsnoten uit Dieppe, zalfje van aardpeer en jonge witloof met witbier

 

kreeftmenu

KREEFTMENU

      79 €

  • Koud voorgerecht met kreeft
  • Kreeftenbisque met Armagnac
  • Warm voorgerecht met kreeft
  • Hoofdgerecht met kreeft
  • Dessert naar keuze
    of
    Kaasassortiment  (+€6)

kids menu

KIDS MENU    30 €

  • Kaaskroketten, garnaalkroketten of duo
  • en
  • Kip met appelmoes en frietjes of
  • Vis van de dag, groenten en aardappelpuree of
  • Filet pur, groenten en  frietjes
  • en
  • ijsje

 

 

 

 

 

 

 

 

dranken