Geniet van culinaire creaties

Maak uw keuze uit onze met zorg samengestelde gastronomische menu’s of kies uw gerechten à la carte. Bij alle gerechten wordt een aangepaste wijn- of biertip voorgesteld.

à la carte

VOORGERECHTEN

  • Zes Gillardeau-oesters op ijs, azijn met sjalotjes, brood met boter €27
  • Halve kreeft, quinoa met groene curry, Granny Smith, koriander, soja en courgette   €29
  • Gemarineerde zalm gravlax, edamames, jonge venkel, wasabi zalfje en granité van Mojito €17
  • Wildpastei en huisgemaakte ganzenlever met Baume de Venise,  groene vijgen, kastanjes en toast €19
  • Gebakken Sint-Jakobsnoten, zalfje van zwarte pens met Cognac, gebakken jonge witloof en zalfje van pastinaak €24
  • Vegetarisch: risotto van zwarte rijst, Parmezaan, bospaddenstoelen, krokantje van tarwe, zalfje van knolselder met notenolie €19

HOOFDGERECHTEN

  • Molenaarstong uit de Noordzee, verse frietjes, slaatje en tomaten €37
  • Kabeljauw, zalfje van venkel met pastis, aardappelcrème met dille, Chinese kool met witte wijn en romanesco €29
  • Hinde, veenbessen, peer in rode wijn, gebakken aardappeltubes en zalfje van artisjok  €34
  • Fazant, veenbessen, zalfje van aardpeer, ijspegelraap, jonge gebakken witloof, Vitelotte crème en fine Champagne saus  €29
  • Filet Pur Rossini, bospaddenstoelen, gebakken ganzenlever en fondant aardappel €37
  • Filet Pur van het paard, witloofslaatje, handgesneden verse frietjes €32
  • Vegetarisch: Cannelloni, auberginekaviaar met mascarpone, jonge courgetten, patisson, oesterzwammen en parmezaan €24
  • Ierse Filet Pur (1 pers.) €32
  • Chateaubriand (2 pers.) €32 pp
  • Ribstuk “Belgisch witblauw” 5 weken gerijpt (2 pers.) €37 pp
  • + verse frietjes en seizoenslaatje
    Saus naar keuze : béarnaise oester €5 of natuur, choron, pepersaus of archiduc €3
    Groentenkrans €7

NAGERECHTEN

  • Dame Blanche, huisgemaakt ijs met Madagaskarvanille, slagroom en chocoladesaus €10
  • Carpaccio van gemarineerde ananas, suikerstukjes van tomaat met rozemarijn en kaneelijs €10
  • Brownie chocolade en noten, koffie granité, crumble van gekarameliseerde pecannoten en praliné mousse   €10
  • Bevroren cheese cake, clementine en sorbet, ganache van witte chocolade en crumble   €10
  • Kaasschotel geselecteerd door Luc Callebaut, seizoenchutney en toast €14

lunchmenu

LUNCH 6 december 2019

  • Gemarineerde zalm gravlax, bouquet garnalen, wakamé algen, jonge venkel en wasabi crème
  • Kabeljauw, zwarte rijst, romanesco en homardine saus
  • Cheese cake, appelgel, blauwe bosbessen en sorbet

 

  • Middagmenu volgens marktaanbod (op werkdagen van maandag t.e.m. vrijdag van 12u00-14u30)
  • 2 gangen (voorgerecht / hoofdgerecht OF hoofdgerecht / nagerecht) €29
  • 3 gangen (voorgerecht / hoofdgerecht / nagerecht) €39

menu CINQ

Menu CINQ

3 Gangen    47€

  • Gemarineerde zalm gravlax, edamames, jonge venkel, wasabi zalfje en granité van Mojito
    of
    Wildpastei en huisgemaakte ganzenlever met Baume de Venise, groene vijgen, kastanjes en toast
  • Kabeljauw, zalfje van venkel met pastis, aardappelcrème met dille, Chinese kool met witte wijn en romanesco
    of
    Fazant, veenbessen, zalfje van aardpeer, ijspegelraap, jonge gebakken witloof, Vitelotte crème en fine Champagne saus
  • Carpaccio van gemarineerde ananas, suikerstukjes van tomaat met rozemarijn en kaneelijs
  • of
    Kaasschotel geselecteerd door Luc Callebaut (+ €6)

4 Gangen  57€

  • Risotto van zwarte rijst, Parmezaan, bospaddenstoelen, krokantje van tarwe, zalfje van knolselder met notenolie
    of
    Gebakken Sint-Jakobsnoten, zalfje van zwarte pens met Cognac, jonge gebakken witloof en zalfje van pastinaak

5 Gangen  64€

  • Bevroren cheese cake, clementine en sorbet, ganache van witte chocolade en crumble
    of
    Kaasschotel geselecteerd door Luc Callebaut (+ €6)
  • 3 Gangen €47

    1 Glas aangepaste wijn per gang €21
    1 Aangepast bier per gang €15

  • 4 Gangen €57

    1 Glas aangepaste wijn per gang €28
    1 Aangepast bier per gang €21

  • 5 Gangen €64

    1 Glas aangepaste wijn per gang €35
    1 Aangepast bier per gang €25

kreeftmenu

KREEFTMENU

Verrassingsmenu €69

  • Koud voorgerecht met kreeft
  • Kreeftenbisque met Armagnac
  • Warm voorgerecht met kreeft
  • Hoofdgerecht met kreeft
  • Dessert naar keuze
    of
    Kaasassortiment van “Kaasmeester Callebaut”, Wereldkampioen in 2017 (+€6)
  • 1 Glas aangepaste wijn per gang €35

kids menu

KIDS MENU    € 25

 

  • Kaaskroketten, garnaalkroketten of duo
  • en
  • Kip met appelmoes en frietjes of
  • Vis van de dag, groenten en aardappelpuree of
  • Filet pur, groenten en  frietjes
  • en
  • ijsje

 

 

 

 

 

 

 

 

dranken