Geniet van culinaire creaties

Maak uw keuze uit onze met zorg samengestelde gastronomische menu’s of kies uw gerechten à la carte. Bij alle gerechten wordt een aangepaste wijn- of biertip voorgesteld.

à la carte

VOORGERECHTEN

  • Zes Gillardeau-oesters, de Rolls-Royce der oesters, brood en sjalotazijn  €33
  • Garnaalkroketten met seizoenslaatje en citroen  €19
  • Rundstartaar met de hand gesneden en stukjes ganzenlever, winterslaatje en truffelzalfje  €24
  • St-Jacobsnoten, zalfje van witloof met witbier, schorseneren en aardpeerchips    €25
  • Escargots Petits Gris uit Namen, espuma van paddenstoelen, broodkorstjes en zwarte olijven    €21
  • Kreeftenroomsoep met grijze garnalen  €21
  • Vegetarisch:  Linzenslaatje, burrata, humus en texturen van biet  € 17

HOOFDGERECHTEN

  • Zeebaarsfilet, texturen van knolselder, gegrilde ui en tomatencoulis   €32
  • Hazenrug of fazantenfilet of filet van ree, zalfje van rode biet, gebakken pompoen, raap, fondant aardappelen en Fine Champagnesaus   €34
  • Halve kreeft met lookboter gegrild, groentenwok, pilav-rijst, krokantjes van sesamzaadjes   €34
  • Vegetarisch: Ebly, zachte tarwe, schorseneren, aardpeer, bospaddenstoelen en Parmezaan   €27
  • Filet Pure uit Ierland €37
  • Chateaubriand (2 pers) €37 pp
  • Côte à l’os Belgisch Witblauw ( 2 pers) €39 pp
  • + verse frietjes, jonge witloof en tomaat
    Saus naar keuze : bearnaise, archiduc, pepersaus of gebroken pepersaus €3,5
    roquefortsaus  €4,5  Groentenkrans €7

NAGERECHTEN

  • Dame Blanche, huisgemaakt ijs van Madagascar vanille, slagroom en chocoladesaus   €12
  • Ijskoude nougat, sinaasappelsorbet en amandelcrumble    €12
  • Cheesecake, speculaasijs, peer en chocolade ganache   €11
  • Mojitosorbet, gel van Granny Smith, appelchutney met vanille en citroencake  €10
  • Kaasschotel , seizoenchutney en toast €14

lunchmenu

LUNCH 30 januari 2023

  • Rundstartaar/zalfje van eigeel met truffel/ crumble van chorizo
  • Haasfilet/gebakken jonge witloof/aardappelcrème/ Fine Champagnesaus
  • Kaneelijs/citroencake/crumble
  • Middagmenu volgens marktaanbod (op werkdagen van maandag t.e.m. vrijdag van 12u00-14u30)
  • 2 gangen (amuses/voorgerecht / hoofdgerecht OF hoofdgerecht / nagerecht/zoetigheden) €34,50
  • 3 gangen (amuses/voorgerecht / hoofdgerecht / nagerecht/zoetigheden) €39,50

menu CINQ

Menu CINQ

Menu 3 Gangen  55.50 €
  • Rundstartaar met de hand gesneden en stukjes ganzenlever, winterslaatje en truffelzalfje  of
  • St-Jacobsnoten, zalfje van witloof met witbier, schorseneren en aardpeerchips en
  • Zeebaarsfilet, texturen van knolselder, gegrilde ui en tomatencoulis  of
  • Fazantenfilet, zalfje van rode biet, gebakken pompoen, raap, fondant aardappelen en Fine Champagnesaus en
  • Ijskoude nougat, sinaasappelsorbet en amandelcrumble  of
  • Kaasschotel , seizoenchutney en toast (+€6)
Menu 4 Gangen  69.50 €
  • Escargots Petits Gris uit Namen, espuma van paddenstoelen, broodkorstjes en zwarte olijven of
  •  Gillardeau-oesters, de Rolls-Royce der oesters, op ijs

 

kreeftmenu

KREEFTMENU

      79 €

  • Koud voorgerecht met kreeft
  • Kreeftenbisque met Armagnac
  • Warm voorgerecht met kreeft
  • Hoofdgerecht met kreeft
  • Dessert naar keuze
    of
    Kaasassortiment  (+€6)

kids menu

KIDS MENU    30 €

  • Kaaskroketten, garnaalkroketten of duo
  • en
  • Kip met appelmoes en frietjes of
  • Vis van de dag, groenten en aardappelpuree of
  • Filet pur, groenten en  frietjes
  • en
  • ijsje

 

 

 

 

 

 

 

 

dranken