Geniet van culinaire creaties

Maak uw keuze uit onze met zorg samengestelde gastronomische menu’s of kies uw gerechten à la carte. Bij alle gerechten wordt een aangepaste wijn- of biertip voorgesteld.

à la carte

VOORGERECHTEN

  • Zes Gillardeau-oesters op ijs, azijn met sjalotjes, brood met boter €30
  • Garnaalkroketten met seizoenslaatje en citroen  €19
  • Rode tonijn in tartaar en tataki, quinoa, koriander en teriyaki saus   €24
  • Kalfszwezerik, wortelen, passievrucht en sesam   €24
  • Kreeftenroomsoep met grijze garnalen   €19
  • Halve kreeft met burrata, guacamole, kerstomaten en basilicum pesto  €29
  • Vegetarisch: Burrata, kerstomaten, guacamole en basilicum pesto  €15

HOOFDGERECHTEN

  • Zeeduivel, prei, fregola sarda en blanke botersaus   €32
  • Parelhoenfilet, jonge witloof, polenta, gegrilde maïs en Fine Champagne saus   €29
  • Gegrilde gamba’s, zwarte rijst, sojascheuten en sesam   €29
  • Vegetarisch: Ravioli met truffel, spaghetti van courgetten en Parmesan  €27
  • Ierse Filet Pur  €32
  • Belgische paarden Filet Pur  €29
  • Belgisch blauwwit rundsribstuk 8 weken gerijpt – 2 pers   pp €39
  • + verse frietjes, jonge witloof en tomaat
    Saus naar keuze : béarnaise, pepersaus of archiduc €3
    Groentenkrans €7

NAGERECHTEN

  • Meloensorbet, citroengelei, meloensoepje met verbena    €10
  • Dame Banche, huisgemaakt ijs van Madagascar vanille, slagroom en chocoladesaus   €10
  • Chocolade brownie, sorbet van Amarena kersen, chocolade ganache en crumble   €10
  • Speculaas-ijs, ganache van witte chocolade, espuma van Kriek  €10
  • Kaasschotel , seizoenchutney en toast €14

lunchmenu

LUNCH 21 september  2021

  • Garnaalkroketten/slaatje/kerstomaten/citroen
  • Parelhoen/zalfje van knolselder/gebakken witloof/polenta
  • Citroensorbet/meloensoepje/verbena/rood fruit
  • Middagmenu volgens marktaanbod (op werkdagen van maandag t.e.m. vrijdag van 12u00-14u30)
  • 2 gangen (amuses/voorgerecht / hoofdgerecht OF hoofdgerecht / nagerecht/zoetigheden) €32
  • 3 gangen (amuses/voorgerecht / hoofdgerecht / nagerecht/zoetigheden) €39

menu CINQ

Menu CINQ

Menu 3 Gangen  50

  • Rode tonijn in tartaar en tataki, quinoa, koriander en teriyaki saus of
  • Kalfszwezerik, wortelen, passievrucht en sesam
  • Zeeduivel, prei, fregola sarda, en blanke botersaus of
  • Parelhoenfilet, jonge witloof, polenta, gegrilde maïs en Fine Champagne saus
  • Chocolade brownie, sorbet van Amarena kersen, chocolade ganache en crumble  of
  • Kaasschotel , seizoenchutney en toast (+€6)

 

kreeftmenu

KREEFTMENU

Verrassingsmenu €75

  • Koud voorgerecht met kreeft
  • Kreeftenbisque met Armagnac
  • Warm voorgerecht met kreeft
  • Hoofdgerecht met kreeft
  • Dessert naar keuze
    of
    Kaasassortiment  (+€6)

kids menu

KIDS MENU    € 25

 

  • Kaaskroketten, garnaalkroketten of duo
  • en
  • Kip met appelmoes en frietjes of
  • Vis van de dag, groenten en aardappelpuree of
  • Filet pur, groenten en  frietjes
  • en
  • ijsje

 

 

 

 

 

 

 

 

dranken