Geniet van culinaire creaties

Maak uw keuze uit onze met zorg samengestelde gastronomische menu’s of kies uw gerechten à la carte. Bij alle gerechten wordt een aangepaste wijn- of biertip voorgesteld.

à la carte

VOORGERECHTEN

  • Zes Gillardeau-oesters, de Rolls-Royce der oesters, op ijs  €30
  • Garnaalkroketten met seizoenslaatje en citroen  €19
  • Verse zalm gravlax, texturen van biet, notencrumble en sesamzaadjes    €19
  • Warme geitenkaas, Crottin de Chavignol, slaatje, noten en rozijnen   €17
  • Kreeftenroomsoep met grijze garnalen   €19
  • Gebakken ganzenlever, wortelen, meringues met soja en passievruchtensaus   €24
  • Vegetarisch: Burrata uit Puglia, bloemkooltaboulé, versen kruiden en humus     €15

HOOFDGERECHTEN

  • Zeebaarsfilet, zalfje van venkel met pastis, fregola sarda, tomatencoulis met basilicum    €32
  • Barbarie eend, texturen van pompoen, geroosterde zaden, polentakroketten en cassissaus    €32
  • Roggevleugel, aardappelcrème, kappertjes en notenboter  €29
  • Halve kreeft à la nage, groentenjulienne en gedraaide aardappelen  € 34
  • Vegetarisch:Fregola sarda, zwarte olijven , Provencaalse groenten en coulis van paprika’s    €25
  • Belgische paarden Filet Pur  €32
  • Filet Pure uit Ierland €37
  • Tussenribstuk Simmentaler  €32
  • Chateaubriand (a pers) €37 pp
  • Côte à l’os Belgisch Witblauw ( 2 pers) €37 pp
  • + verse frietjes, jonge witloof en tomaat
    Saus naar keuze : bearnaise, archiduc, pepersaus of gebroken pepersaus €3.5
    roquefortsaus  €4.5  Groentenkrans €7

NAGERECHTEN

  • Dame Banche, huisgemaakt ijs van Madagascar vanille, slagroom en chocoladesaus   €11
  • Brownie met witte chocolade, compote van peer met vanille en rum en chocolade-ijs     €10
  • Citroensorbet, gekarameliseerde amandelen, citroencrumble en espuma van bramen met tijm   €11
  • Crème brûlée, koffie-ijs, praliné ganache en nootjes   €11
  • Kaasschotel , seizoenchutney en toast €14

lunchmenu

LUNCH  29 september   2022

  • Tartaar van zeebaars/quinoa/avocado/jonge tomaten
  • Kabeljauw/fondant prei/zwarte rijst/tomatencoulis met basilicum
  • Brownie met witte chocolade/frambozengel/kersensorbet
  • Middagmenu volgens marktaanbod (op werkdagen van maandag t.e.m. vrijdag van 12u00-14u30)
  • 2 gangen (amuses/voorgerecht / hoofdgerecht OF hoofdgerecht / nagerecht/zoetigheden) €34
  • 3 gangen (amuses/voorgerecht / hoofdgerecht / nagerecht/zoetigheden) €39

menu CINQ

Menu CINQ

Menu 3 Gangen  55 €
  • Verse zalm gravlax, texturen van biet, notencrumble en sesamzaadjes of
  • Gebakken ganzenlever, wortelen, meringues met soja en passievruchtensaus en
  • Zeebaarsfilet, zalfje van venkel met pastis, fregola sarda, tomatencoulis met basilicum  of
  • Barbarie eend, texturen van pompoen, geroosterde zaden, polentakroketten en cassissaus en
  • Brownie met witte chocolade, compote van peer met vanille en rum en chocolade-ijs of
  • Kaasschotel , seizoenchutney en toast (+€6)
Menu 4 Gangen  69 €
  • Kreeftenroomsoep met grijze garnalen  of
  •  Gillardeau-oesters, de Rolls-Royce der oesters, op ijs

 

kreeftmenu

KREEFTMENU

 €77

  • Koud voorgerecht met kreeft
  • Kreeftenbisque met Armagnac
  • Warm voorgerecht met kreeft
  • Hoofdgerecht met kreeft
  • Dessert naar keuze
    of
    Kaasassortiment  (+€6)

kids menu

KIDS MENU    € 30

 

  • Kaaskroketten, garnaalkroketten of duo
  • en
  • Kip met appelmoes en frietjes of
  • Vis van de dag, groenten en aardappelpuree of
  • Filet pur, groenten en  frietjes
  • en
  • ijsje

 

 

 

 

 

 

 

 

dranken