Geniet van culinaire creaties

Maak uw keuze uit onze met zorg samengestelde gastronomische menu’s of kies uw gerechten à la carte. Bij alle gerechten wordt een aangepaste wijn- of biertip voorgesteld.

à la carte

VOORGERECHTEN

  • Zes Gillardeau-oesters op ijs, azijn met sjalotjes, brood met boter €29
  • Handgesneden rundstartaar , winterslaatje , eigeelcrème met truffel en  chorizo crumble €19
  • Duo King krab en lijnbaars tartaar, wakamé algen, quinoa met kruiden en blanke botersaus  €22
  • Gebakken St-Jacobsnoten, spitskool en prei, poeder van zwarte olijven, schilfers van kokosnoot en kokossaus met rode curry   €24
  •  Halve kreeft, burrata van Puglia, tomatenmix , avocadozalfje en verbena granité   €32
  • Vegetarisch: Fregola Sarda risotto met parmezaan, bospaddenstoelen en espuma van knolselder   €17

HOOFDGERECHTEN

  • Molenaarstong uit de Noordzee, verse frietjes, slaatje en tomaten €38
  • Zeeduivel, gebakken jonge witloof en knolselder, zalfje van witloof met witbier en aardappelcrème met truffel  €29
  • Iberico varkensfilet, bloemkool texturen, pickles en polenta kroketten   €27
  • Kalfsfilet, zalfje van wortel met gember, gebakken schorseneren, fondant aardappel met chorizo €27
  • Filet Pur Rossini, bospaddenstoelen, gebakken ganzenlever en fondant aardappel €34
  • Filet Pur van het paard, jonge gebakken witloof en tomaat, handgesneden verse frietjes €32
  • Vegetarisch: Cannelloni, gevuld met auberginekaviaar, gebakken schorseneren, crumble van nootjes en witloof, truffelsaus   €24
  • Ierse Filet Pur (1 pers.) €32
  • Chateaubriand (2 pers.) €32 pp
  • Ribstuk “Belgisch witblauw” 8 weken gerijpt (2 pers.) €38 pp
  • + verse frietjes, jonge gebakken witloof en tomaat
    Saus naar keuze : béarnaise oester €5 of natuur, choron, pepersaus of archiduc €3
    Groentenkrans €7

NAGERECHTEN

  • Dame Blanche, huisgemaakt ijs met Madagaskarvanille, slagroom en chocoladesaus €10
  • Crème brulée met Tonka boon, popcorn-ijs en Bretoense zandkoekjes   €10
  • Koffie-ijs, krokante choco pops, praliné en espuma van Irish koffie  €10
  • Sorbet van mango, passievruchtgelei, krokantjes van kastanje en kiwi    €10
  • Kaasschotel geselecteerd door Luc Callebaut, seizoenchutney en toast €14

lunchmenu

LUNCH  13 maart  2020

  • Trilogie van krab, gebakken St-Jacobsnoot en zeebaars tartaar, wakamé algen, radijs en avocadozalfje
  • Kalfsfilet, zalfje van wortel, schorseneren en aardappel met truffel
  • Crème brulée, Bretoens zandkoekje en pop-corn ijs
  • Middagmenu volgens marktaanbod (op werkdagen van maandag t.e.m. vrijdag van 12u00-14u30)
  • 2 gangen (amuses/voorgerecht / hoofdgerecht OF hoofdgerecht / nagerecht/zoetigheden) €32
  • 3 gangen (amuses/voorgerecht / hoofdgerecht / nagerecht/zoetigheden) €39

menu CINQ

Menu CINQ

3 Gangen    47€

  •  Handgesneden rundstartaar, winterslaatje, eigeelcrème met truffel en chorizocrumble
    of
    Duo King krab en lijnbaars tartaar, wakamé algen, quinoa met kruiden en blanke botersaus
  • Zeeduivel, gebakken jonge witloof en knolselder, zalfje van witloof met witbier en aardappelcrème met truffel
  • of
    Kalfsfilet, zalfje van wortel met gember, gebakken schorseneren, fondant aardappel met chorizo

 

  • Crème brulée met Tonka boon, popcorn-ijs en Bretoense zandkoekjes
  • of
    Kaasschotel geselecteerd door Luc Callebaut (+ €6)

4 Gangen  57€

  • Gebakken St-Jacobsnoten, spitskool en prei, poeder van zwarte olijven, schilfers van kokosnoot , kokossaus met rode curry
  • of
    Fregola Sarda Risotto met Parmezaan, bospaddenstoelen en espuma van knolselder

5 Gangen  64€

  • Sorbet van mango, passievrvuchtgelei, krokantjes van kastanje en kiwi
    of
    Kaasschotel geselecteerd door Luc Callebaut (+ €6)
  • 3 Gangen €47

    1 Glas aangepaste wijn per gang €21
    1 Aangepast bier per gang €15

  • 4 Gangen €57

    1 Glas aangepaste wijn per gang €28
    1 Aangepast bier per gang €21

  • 5 Gangen €64

    1 Glas aangepaste wijn per gang €35
    1 Aangepast bier per gang €25

kreeftmenu

KREEFTMENU

Verrassingsmenu €69

  • Koud voorgerecht met kreeft
  • Kreeftenbisque met Armagnac
  • Warm voorgerecht met kreeft
  • Hoofdgerecht met kreeft
  • Dessert naar keuze
    of
    Kaasassortiment van “Kaasmeester Callebaut”, Wereldkampioen in 2017 (+€6)
  • 1 Glas aangepaste wijn per gang €35

kids menu

KIDS MENU    € 25

 

  • Kaaskroketten, garnaalkroketten of duo
  • en
  • Kip met appelmoes en frietjes of
  • Vis van de dag, groenten en aardappelpuree of
  • Filet pur, groenten en  frietjes
  • en
  • ijsje

 

 

 

 

 

 

 

 

dranken