à la carte
VOORGERECHTEN
HOOFDGERECHTEN
NAGERECHTEN
lunchmenu
LUNCH 23 maart 2023
- Rode tonijn tartaar/kruidenquinoa/avocado/jonge tomaten
- Kabeljauw/broccoli/aardappelcrème/rivierkreeftensaus
- Trio van chocolademousses/ mandarijn/nootjes
- Middagmenu volgens marktaanbod (op werkdagen van maandag t.e.m. vrijdag van 12u00-14u30)
- 2 gangen (amuses/voorgerecht / hoofdgerecht OF hoofdgerecht / nagerecht/zoetigheden) €34,50
- 3 gangen (amuses/voorgerecht / hoofdgerecht / nagerecht/zoetigheden) €39,50
menu CINQ
Menu CINQ
Menu 3 Gangen 55.50 €
- Carpaccio van Holsteinrund, zalfje van eigeel met truffel of
- Tataki van Yellow-fin tonijn, guacamole, sesamzaadjes en sojascheuten en
- Skrei, zeevenkel, citrus, aardappelpuree en blanke botersaus of
- Kalfsfilet gegaard op een lage temperatuur, afgewerkt in de Mibrasa houtskooloven, texturen van wortel en Fine Champagnesaus en
- Crème brûlée, koffie-ijs, chocolade ganache en amandelcrumble of
- Selectie van kazen, seizoenchutney en toast (+€6)
Menu 4 Gangen 69.50 €
- Terrine van huisgemaakte ganzenlever, chutney en toast of
- St-Jacobsnoten uit Dieppe, zalfje van aardpeer en jonge witloof met witbier
kreeftmenu
KREEFTMENU
79 €
- Koud voorgerecht met kreeft
- Kreeftenbisque met Armagnac
- Warm voorgerecht met kreeft
- Hoofdgerecht met kreeft
- Dessert naar keuze
of
Kaasassortiment (+€6)
kids menu
KIDS MENU 30 €
- Kaaskroketten, garnaalkroketten of duo
- en
- Kip met appelmoes en frietjes of
- Vis van de dag, groenten en aardappelpuree of
- Filet pur, groenten en frietjes
- en
- ijsje