Geniet van culinaire creaties

Maak uw keuze uit onze met zorg samengestelde gastronomische menu’s of kies uw gerechten à la carte. Bij alle gerechten wordt een aangepaste wijn- of biertip voorgesteld.

à la carte

VOORGERECHTEN

  • Zes Gillardeau-oesters, de Rolls-Royce der oesters/brood/sjalotazijn  €33
  • Garnaalkroketten/shot van kreeftenroomsoep   €20
  • Kaaskroketten/50 % Gruyere kaas /50% oude parmezaan   €17
  • Gebakken St-Jacobsnoten en carpaccio/fregola sarda/citroenjus  €24
  • Halve kreeft/ kreeftenroomsoep €35
  • Escargots Petits  Gris/oesterzwammen/lookboter/bladerdeeg  €22
  • Ceviche lijnbaars /guacamole/quinoa/granité gin-tonic  €20

HOOFDGERECHTEN

  • Parelhoen/witloof/wortel/aardpeer/polenta/saus van oude porto   €32
  • Iberico varkensfilet/seizoensgroenten/fregola sarda/Fine Champagnesaus  €34
  • Lijnbaars/venkel/rijst/tomatencoulis met basilicum   €32
  • Fregola sarda/seizoensgroenten/Parmezaansaus  €25
  • Skrei/citrusvruchten/zeekraal/puree/blanke boter  €32
  • Filet Pur uit Ierland  €38
  • Chateaubriand (2 pers) €38 pp
  • Côte à l’os Belgisch Witblauw  (2 pers) €39 pp
  • met verse frietjes/sucrine en tomaat
  • Saus naar keuze : bearnaise/archu-idus/groene peper of gebroken peper €4
  • roquefortsaus  €4.5
  • Groentenkrans  €9

NAGERECHTEN

  • Dame Blanche/ huisgemaakt ijs van Madagascar vanille/ slagroom/ chocoladesaus   €12
  • Crème brûlée/vanille uit Madagaskar    €10
  • Tiramusi met speculaas  €10
  • Sabayon/Marsala  €14
  • Pannenkoeken ‘Comédie francaise’  €16
  • Brownie met chocolade/passievrucht/mango/sorbet van rode vruchten  €12
  • Selectie van kazen/ seizoenchutney/toast €14

lunchmenu

LUNCH 19 februari  2024

  • Ceviche van baars/quinoa/radijs/komkommer/granité van gin-tonic
  • Kabeljauw/seizoensgroenten/fregola sarda /kreeftenroomsaus
  • Brownie/vanille-ijs
  • Middagmenu volgens marktaanbod (op werkdagen van maandag t.e.m. vrijdag van 12u00-14u30)
  • 2 gangen (amuses/voorgerecht / hoofdgerecht OF hoofdgerecht / nagerecht/zoetigheden) €34,90
  • 3 gangen (amuses/voorgerecht / hoofdgerecht / nagerecht/zoetigheden) €39,90

menu CINQ

Menu CINQ

Menu 3 Gangen  57.50 €
  • Gebakken St-Jacobsnoten en carpaccio/fregola sarda/citroenjus  of
  • Escargots Petits  Gris/oesterzwammen/lookboter/bladerdeeg  en
  • Parelhoen/witloof/wortel/aardpeer/polenta/saus van oude porto   of
  • Skrei/citrusvruchten/zeekraal/puree/blanke boter  en
  • Brownie met chocolade/passievrucht/mango/sorbet van rode vruchten of
  • Selectie van kazen/ seizoenchutney/ toast (+€6)
Menu 4 Gangen  69.50 €
  • Drie Gillardeau-oesters, de Rolls-Royce der oesters/brood/sjalotazijn of
  • Ceviche lijnbaars /guacamole/quinoa/granité gin-tonic

 

kreeftmenu

KREEFTMENU

      79 €

  • Koud voorgerecht met kreeft
  • Kreeftenbisque met Armagnac
  • Warm voorgerecht met kreeft
  • Hoofdgerecht met kreeft
  • Dessert naar keuze
    of
    Kaasassortiment  (+€6)

kids menu

KIDS MENU    30 €

  • Kaaskroketten, garnaalkroketten of duo
  • en
  • Kip met appelmoes en frietjes of
  • Vis van de dag, groenten en aardappelpuree of
  • Filet pur, groenten en  frietjes
  • en
  • ijsje

 

 

 

 

 

 

 

 

dranken